Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare pentru distribuție, portabil

 

Portabilitate prin folosirea de device-uri mobile

Pentru a oferii firmelor de distribuție posibilitatea de facturare portabilă, pe teren, am programat în acest scop atât interfața programului cât și partea de tipărire. Opțiunea de lucru mobil este o adăugare la caracteristica de bază: facturare pe calculator cu imprimantă de birou A4. În acest sens am păstrat același preț al programului, funcționalitatea de lucru pe teren cu tabletă și imprimantă portabilă cu rolă de hârtie fiind oferită gratuit o dată cu update-ul la versiunea Soft Facturare Standard 6.50 și Soft Facturare Profesional 6.50 lansate la data de 27.10.2014. Imprimanta termică reprezintă soluția optimă de portabilitate: greutate și dimensiuni mici, funcționează pe acumulator, conexiune bluetooth, printează pe role de dimensiuni mici, fără necesitatea asigurării consumabilelor (ex: toner, developer, cerneală, ribon, etc. ).

Pentru mai multe detalii, vezi funcția de tipărire pe imprimante termice: https://www.softfacturare.ro/facturi-pe-imprimante-termice/

tableta cu bluetooth
imprimanta termica portabila
 

Avantajele utilizării programului de facturare prin utilizarea de echipamente mobile (tabletă sau laptop și imprimantă termică portabilă):

+ Util pentru firmele de distribuție marfă care facturează la predarea produselor. În funcție de produsele predate clientului, agentul întocmește pe loc factura și chitanța în baza căreia încasează banii. Modul de emitere al facturii este simplificat la maxim astfel încât nu sunt necesare decât câteva apăsări de butoane. Agentul nu mai trebuie să piardă timpul pentru a scrie factura și chitanța pe tipizate, nici să amâne predarea documentelor pentru a fi întocmite la birou. Nici soluția de a pleca cu documentele întocmite la birou nu este viabilă deoarece pot apărea diferențe la marfa predată sau suma încasată. De asemenea puteți factura și încasa produse fără să fi fost comandate anterior.

+ Util pentru firmele de distribuție marfă care întocmesc avize pentru marfa transportată. Avizul se poate emite pe loc astfel încât există documente justificative pentru diferențele cantitative.

+ Util dacă vă aflați într-un depozit sau centru comercial sau punct de vânzare fără acces la curent electric. Cu toate acestea puteți emite documente folosind o tabletă sau laptop și o imprimantă termică cu acumulator.

+ Agentul are la dispoziție în permanență situația sumelor datorate de client.

+ Toate datele sunt stocat local. Programul funcționează fără să aveți o legătură la internet.


Dezavantaje:

- Pentru rulare necesită sisteme de operare Windows.

 

Portabilitate prin salvarea și lansarea programului de pe memory stick

Pentru a nu forța clienții să folosească programul doar de pe un anumit calculator, atât codul programului cât și datele dvs. (clienții, produsele, facturile emise, chitanțele emise, etc.) sunt conținute într-un singur fișier care poate fi executat de pe orice calculator. 

Avantajele utilizării programului de facturare de pe memory stick:

+ Puteți să luați programul de facturare pe memory stick și să facturați de la orice calculator care are instalat Microsoft Access sau biblioteci de rulare (Access Runtime).

+ Datele se află întodeauna în buzunarul dvs. având posibilitatea să le folosiți oricând și oriunde vă aflați și să le protejați de persoane indezirabile.

+ Nu vă instalăm nimic în sistemul de operare! Fără siguranțe legate de hard disk, intrări în regiștri, fișiere ascunse în sistem, etc. Dacă doriți eliminarea lui din sistem, doar ștergeți-l și sistemul dvs. va rămâne curat.

+ Programul de facturare este conceput să vă protejeze datele din program chiar dacă extrageți accidental memory stick-ul cu programul pornit - dacă tocmai completați o factură este posibil să se corupă factura curentă, dar restul datelor rămân intacte.


Dezavantaje:

- Pentru rulare necesită sisteme de operare Windows.

La folosirea programului în mod staționar, pentru încărcarea imaginilor (logo start, logo factură, fundal factură, logo chitanță) puteți folosi butoanele din Configurare. Programul va încărca imaginile de la adresa aleasă de dvs. Dacă folosiți programul pe mai multe calculatoare pentru încărcarea imaginilor este necesar să puneți în folderul portabil al programului imaginile denumite astfel: bgstart.bmp pentru logo start, logofactura.bmp pentru logo factură, bgfactura.bmp pentru fundalul facturii, logochitanta.bmp pentru logo chitanță și stampila.bmp pentru logo ștampilă.
        Dacă folosiți kitul de instalare disponibil la download vă veți instala în sistem bibliotecile de rulare Microsoft Access 2003, oferite legal de firma noastră în calitate de dezvoltator Microsoft.

 

Portabilitate prin utilizarea un program de facturare online

Pentru o bună funcționalitate, pentru securitatea datelor clienților nu am creat nicio variantă online a programului de facturare.


 

Avantajele folosirii unui program de facturare online

+ Poate fi lansat dintr-un browser pe orice sistem de operare.


Dezavantajele folosirii unui program de facturare online:

- Dependența de o conexiune la internet. Costurile vor crește fiindcă va trebui să asigurați legătura la internet prin operatorii de telefonie mobilă. În zone fără semnal sau cu semnal slab nu veți putea factura, iar în zonele cu semnal bun facturarea va fi mult mai lentă decât varianta locală, deoarece toate operațiile se fac pe serverul furnizorului de facturi online.

- Dependența de un abonament periodic. Dacă după un anumit timp nu mai plătiți abonamentul veți avea surpriza neplăcută de a nu mai putea factura și nici nu mai aveți acces la datele dvs.

- Confidențialitatea datelor dvs. O breșă în securitatea serverului, un angajat frustrat al furnizorului sau chiar furnizorul de servicii de facturare online pot folosi datele dvs. și vă puteți trezi că vă pierdeți clienții sau că sunt bombardați cu oferte de produse sau servicii similare cu cele oferite de dvs. la preturi mai mici.

 

Harta site - Sitemap | © | Program facturare