Soft Facturare download

 

Versiunile disponibile pentru download au blocate câmpurile denumire furnizor, cod fiscal și seriile pentru facturi, chitante și respectiv avize. După activare puteți edita câmpurile blocate, de asemenea programul recreează bazele de date astfel încât datele introduse de test vor fi șterse.

Aveți două variante de download:

NU aveți instalat

Microsoft Access 2003 / 2007 / 2010 / 2013

Kitul de instalare conține blibliotecile de rulare Microsoft Access 2003, aplicația de facturare, logo și fișierul de help. Descărcați kitul de instalare executabil (stânga) sau kitul de instalare împachetat zip (dreapta).

* Dimensiune: 51MB
* Durată download - cablu: 41 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

* Dimensiune: 47MB
* Durată download - cablu: 38 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

* Dimensiune: 36MB
* Durată download - cablu: 29 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

Aveți instalat

Microsoft Access 2003 / 2007 / 2010 / 2013

Pachetul conține aplicația de facturare, logo și fișierul de help. Nu se instalează nimic în sistem, fișierele sunt doar copiate într-o locație aleasă de dvs. Descărcați o arhivă auto- decomprimabilă cu extensia "exe".

* Dimensiune: 16MB
* Durată download - cablu: 13 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

* Dimensiune: 12MB
* Durată download - cablu: 10 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

* Dimensiune: 1,5MB
* Durată download - cablu: 1 sec. (viteză estimată 10Mb/s)

** În cazul în care sistemul dvs. de operare, în special Windows Vista, nu permite instalarea din cauza restricționării scrierii în directorul de sistem "Temp", puteți descărca kitul în arhivă zip, decomprimați în directorul ales de dvs. și executați setup.exe.

*În cazul în care ați ales să instalați programul împreună cu bilbiotecile de rulare (varianta kit de instalare), pentru dezinstalare este nevoie să păstrați kitul.

*Dacă instalați varianta kit, programul va rula separat folosind doar bibliotecile de rulare Microsoft Access 2003 (Microsoft Access 2003 Runtime) indiferent de versiunea de Microsoft Access deja instalată.

*Dacă sunteți avertizat de browserul dvs., nu vă impacientați, nu sunt viruși.

Dacă dintr-un motiv sau altul vă hotărâți să achiziționați alt program de facturi ne-ar fi de mare folos să ne trimiteți un mesaj cu ce nu v-a placut la softul nostru. Vom ține cont de toate sugestiile dvs. pentru viitor.

 

Harta site - Sitemap | © 2017 | Program facturare