Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - tipărire facturi, avize, proforme, chitanțe, dispoziții de încasare pe imprimante termice

 

Dată fiind popularitatea crescută a imprimantelor termice, costurile mici de utilizare și posibilității de a fi folosite pe teren, am adăugat funcția de tipărire pe imprimante termice pentru toate documentele fscale emise. Această opțiune este disponibilă în versiunile Soft Facturare Standard și Soft Facturare Profesional.

Metoda folosirii imprimantelor termice este ideală pentru agenții economici care emit documente fiscale pe teren. Multe dintre modele actuale de imprimante termice sunt independente de o sursă de electricitate funcționând cu acumulator, pot fi conectate prin bluetooth și incap în buzunar. Agenții pot distribui marfa direct din mașină pe baza avizului de însoțire completat și printat la sediul clientului. În același mod pot fi emise facturi, proforme, chitanțe și dispoziții de încasare.

Programul de facturare a fost proiectat de la început pentru portabilitate, poate fi lansat de pe memory stick, nu se instalează și este integrat într-un singur fișier.

O altă facilitate în favoarea modului de lucru din teren este sincronizarea cu o bază de date centrală, în cazul în care agenții dispun de o conexiune la internet. (vezi modulul rețea https://www.softfacturare.ro/facturare-in-retea/)

La calculul costului am luat în considerare o factură care nu depășește A4, prețul consumabilelor, al curentului electric consumat și prețul hârtiei, nu am luat în considerare prețul imprimantei. De asemenea am ignorat costul consumabilelor pentru imprimarea color. Se poate remarca faptul că utilizarea imprimantelor termice este cea mai avantajoasă.

Programul formatează automat documentele în funcție de formatul, lățimea rolei selectate și de informațiile care doriți să fie afișate, câmpurile obligatorii conform Cod Fiscal 2014 art. 155: Denumire firma, Cif, Adresa, denumire produs/serviciu, um, cantitate, preț unitar, cota TVA, totaluri și câmpuri opționale: Număr înregistrare Reg. Com, IBAN, Banca, Capital social, Punct de lucru, Telefon, Email, Web, Delegat, Mijloc de transport, Semnatura și ștampila, data si ora expediției.

 

Programe facturare, compatibilitate și costuri de tipărire:

Imprimante
termice
Imprimante
laser
Imprimante
cu jet de cerneală
Imprimante matriciale (tipizate)
Standard, Profesional
Free, Lite, Standard, Profesional
Free, Lite, Standard, Profesional
Profesional
0,03 Ron / factura
0,12 Ron / factura
0,54 Ron / factura
0.07 Ron / factura
 

În ecranul de Configurare -> Format Tipărire bifați Tipărire pe imprimante termice și alegeți lățimea rolei de hârtie. Modalitatea clasică de tipărire pe A4 a rămas disponibilă indepent pentru fiecare tip de document în parte.

 

Mai jos găsiți exemple de formatare a documentelor fiscale pentru imprimante termice cu dimensiunea rolei de hârtie de 45 mm / 65 mm / 80 mm / 120 mm. Programul nu este limitat la dimensiunile din exemple, ci este compatibil cu orice rolă de hârtie cu lățimea între 45 mm și 120 mm și margini de printare diferite în funcție de imprimantă. Dispuneți de 76 de trepte milimetrice de redimesionare. Cele mai uzuale lățimi sunt de 58 mm, 80 mm si 112 mm. Se poate observa ajustarea automata a câmpurilor în funcție de suprafața disponibila.

 
 
 

Mai jos găsiți exemple de personalizare a antetelor și subsolurile documentelor (facturi, avize, proforme, chitanțe) tipărite pe rolă termică.

 
Vezi și funcția de tipărire pe șablon configurabil: https://www.softfacturare.ro/facturare-pe-tipizate/
Vezi și opțiunile de personalizare: https://www.softfacturare.ro/facturi-personalizate/
 

Harta site - Sitemap | © 2019 | Program facturare