Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - modele facturi, facturi personalizate

 

Aplicațiile noastre de facturare se remarcă în piața din România în mod deosebit prin posibilitățile avansate de personalizare a facturilor, proformelor, chitanțelor și avizelor:

1. Modele de facturi: factură A4 în format clasic, factură A4 cu chitanță la subsol în format clasic, 2 facturi / A4 în format clasic, factură A4 în format business, factură A4 cu chitanță la subsol în format business, factură A4 cu subsolul mobil, șablon configurabil pentru imprimare pe tipizat, factură pe rolă termică cu aranjarea câmpurilor pe verticală, factură pe rolă termică cu aranjarea câmpurilor pe orizontală.

 

2. Siglă și fundal: Facturile in formatele clasic si business pot fi personalizate cu fundal și sigla dvs. La facturile model business, spațiul pentru siglă este mai mare. Programul suportă formatele bmp, jpg, gif. Pentru fundal, puteți folosi un editor grafic și să salvați imaginea la dimensiunea facturii. Daca imaginea pentru fundal este mai mică decât dimensiunea facturii, atunci va apărea centrată în mijlocul facturii. Factura este special concepută astfel încât subsolul facturii să fie poziționat întotdeauna în partea de jos a paginii indiferent de numărul de produse. În felul acesta puteți folosi un fundal axat pe zona centrală a facturii fără teamă că va fi acoperit de subsolul facturii. La facturile pe două sau trei pagini fundalul apare pe fiecare pagină (valabil în versiunile Standard și Profesional).

3. Număr de exemplare și culori: Puteți alege numărul de exemplare și coloarea fiecărui exemplar din Configurare -> Personalizare Factură (spre exemplu: la apăsarea butonului "Imprimare directă" din formularul de facturare, programul poate să tipărească factura în trei exemplare și anume 1 -> albastră 2 -> roșie 3 -> verde. Facturile pot fi tipărite în cele trei culori standard (albastru, roșu, verde - valabil doar în versiunea Profesional) sau negru. Constantele facturii (datele firmei dvs, liniile, etichetele) sunt colorate, variabilele facturii (datele clientului, produsele, cantitățile, sumele) sunt negre.

4. Câmpuri opționale: Programul formatează automat toate modelele de facturi în funcție de informațiile care doriți să fie afișate, câmpurile obligatorii conform Cod Fiscal art. 155: Denumire firmă, Cif, Adresa, denumire produs-serviciu, um, cantitate, pret unitar, cota TVA, totaluri și câmpuri opționale: Număr înregistrare Reg. Com, IBAN, Banca, Capital social, Punct de lucru, Telefon, Email, Web, Delegat, Mijloc de transport, Semnatura și ștampila, data si ora expediției.

 

5. Grosime liniere și aspectul documentelor: În funcție de imprimantă și de preferintele dvs. de design, puteți alege grosimea liniilor din facturi, proforme și avize (valabil în versiunile Standard și Profesional). De asemenea puteți modifica aspectul documentelor în format A4 (Facturi, Avize, Chitanțe, Dispoziții încasare, Proforme), prin modificarea mărimii, tipului și a stilului fonturilor separat pentru fiecare secțiune a documentului (denumirea firmei, datele firmei, tipizat și produs).

Controalele pentru modificarea fonturilor se găsesc în pagina "Aspect general tipărire și Opțiuni program" din modulul de Configurare

În afara fonturilor predefinite, puteți adăuga fonturile dvs preferate. Programul memorează toate caracteristicile fontului. În cazul în care folosiți un font care nu este instalat în sistem, sau lăsați controlul gol, atunci programul va folosi fontul predefinit care este Verdana.

Secțiune nume firmă: denumire furnizor, denumire client.

Secțiune date firmă: date furnizor, date client, date emitent, date delegat, text opțional, text subsol, text modalitate de plată.

Secțiune produs: produs, unitate de măsură, cantitate, preț unitar, preț unitar cu TVA, valoare, TVA, totaluri.

Secțiune tipizat: șablonul documentului care rămâne identic la toate documentele de același tip. În factura din exemplu șablonul are culoarea albastră.

Program facturare - ecran de personalizare design factura

Exemplu 1
Grosime liniere: 1
Nume firmă: Mărime Font: 10 / Tip Font: Verdana
Date firmă: Mărime Font: 9 / Tip Font: Arial / Bold
Produs: Mărime Font: 7 / Tip Font: Tahoma / Italic
Tipizat: Mărime Font: 8 / Tip Font: Times New Roman / Bold / Italic

Exemplu 2
Grosime liniere: 3
Nume firmă: Mărime Font: 9 / Tip Font: Arial / Bold / Italic
Date firmă: Mărime Font: 8 / Tip Font: Tahoma / Italic
Produs: Mărime Font: 8 / Tip Font: Verdana
Tipizat: Mărime Font: 8 / Tip Font: Georgia / Bold

Exemplu 3
Grosime liniere: 6
Nume firmă: Mărime Font: 10 / Tip Font: Verdana / Bold / Italic
Date firmă: Mărime Font: 9 / Tip Font: Verdana / Bold / Italic
Produs: Mărime Font: 8 / Tip Font: Verdana / Bold / Italic
Tipizat: Mărime Font: 8 / Tip Font: Verdana / Bold / Italic

Mărime font facturi pe rolă termică

Program facturare - ecran de personalizare design factura

Exemplu 1
Mărime Font 6: mic

Exemplu 2
Mărime Font 7: mediu

Exemplu 3
Mărime Font 8: mare

6. Coloana preț unitar cu TVA: aveți posibilitatea de a personaliza toate modelele de facturi pe format A4 astfel încât să apară și coloana "Preț unitar cu TVA" în dreapta coloanei obligatorii "Preț unitar fără TVA". Vizibilitatea acestei coloane ajută la verificarea prețurilor care de obicei sunt afișate cu TVA inclusă.

 
În afară de personalizările standard descrise mai sus, putem adapta documentele pentru a respecta exact designul companiei (brand templates). Personalizarea se execută în maxim două zile de la primirea modelului și implică un cost suplimentar.

Vezi și funcția de tipărire pe imprimante termice: https://www.softfacturare.ro/facturi-pe-imprimante-termice/
Vezi și funcția de tipărire pe șablon configurabil: https://www.softfacturare.ro/facturare-pe-tipizate/
 

Harta site - Sitemap | © 2019 | Program facturare