Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - help versiunea Standard - Situatie facturi

 
 
 
Pentru a vizualiza facturile emise de dvs. într-un formular asemănător cu cel de facturare intrați în formularul "Situație1". De aici nu veți putea modifica factura, în schimb o puteți anula și opera încasări restante.
 
 
Puteți naviga la factura anterioară, factura următoare, prima factură sau ultima factură (ordine numerică), prin apăsarea butoanelor corespunzătoare din meniul de navigare. De asemenea pentru navigare rapidă puteți folosi butonul de scroll al mouseului. Facturile sunt prezentate în ordinea în care au fost emise. Produsele din fiecare factura sunt afișate în ordinea inițială de la facturare.
 
 
Revizualizare factura
 
 
Reimprimare factura
 
 
Vizualizarea modalitatii de plata trecuta la facturare
 
 
Vizualizare suma restanta pe care clientul o are de achitat
 
 
Dacă există sumă restantă se pot efectua încasări ulterioare facturării prin chitanță sau alte modalități.
 
 
Pentru a emite chitanțe, selectați din listă "Chitanța de calculator". Programul completează automat la "Suma achitată", "Suma restantă". Puteți încasa și mai puțin decât suma restantă, în acest caz programul va scădea din suma restantă suma încasată și veți putea efectua în continuare încasări până la achitarea integrală a facturii. Programul vă împiedică să faceți încasări mai mari decât valoarea sumei restante. După completarea sumei încasate bifați "Am primit banii" și veți putea tipări chitanțele folosind butoanele de vizualizare sau imprimare directă, care vor deveni active.
 
 
Aceeași operație doar că nu se emit chitanțe. Suma a fost încasată cu OP, Card, filă CEC, Ramburs, etc (programul afișează data curentă, dacă doriți să o schimbați puteți să introduceți direct data dorită sau să folosiți funcția calendar - dubluclick pe dată, apare o fereastră cu un calendar, alegeți data dorită).
 
 
Anulare factura (operatie ireversibila)
 
 
Stornare automată a facturii. O copie negativă (cu minus la cantitate), a facturii afișată va fi transferată în modulul de facturare de unde trebuie să o înregistrați.
 
 
Filtru după seria facturii. Programul afișează prima factură emisă cu seria aleasă.
 
 
Filtru după numărul facturii. Programul afișează factura cu numărul ales.
 
 
Filtru după denumirea clientului. Programul afișează prima factură emisă clientului ales
 
 
Filtru după CIF-ul clientului. Programul afișează prima factură emisă clientului ales.
 
 
Programul afișează prima factură emisă cu data pe care o doriți. În listă sunt doar zilele în care au fost emise facturi.
 
 
În listă sunt doar facturile neîncasate sau încasate parțial.
 
 
Pentru eliminarea filtrului, apăsați butonul "Elimină", filtrul va dispărea. Deasemenea, vor dispărea și butonul și textul cu filtru aplicat.
 

Harta site - Sitemap | © | Program facturare