Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - help versiunea Standard - Evidenta produse

 
 
 
Pentru a adăuga, șterge sau modifica produse, intrați în formularul "Produse".
 
 
În acest formular, puteti vizualiza lista de produse si modifica acolo unde doriti denumirea produsului.
 
 
Ordonare tip Explorer pentru fiecare câmp: în ordine alfabetica (de la A la Z sau de la Z la A), crescator sau descrescator.
 
 
Calculează ultimul preț facturat și cantitatea totală vândută.
 
 
Import produse din Excel. La apasarea butonului de import vi se vor da instructiuni asupra structurii fisierului excel din care importati datele. Dupa import este bine sa efectuati o verificare a produselor.
 
 
Export situație produse în Excel.
 
 
Funcție de verificare a datelor introduse. Programul verifică toate produsele, dacă există dubluri sau caracterul apostrof.
 
 
Pentru a cauta un produs în baza de date, puteti introduce primele caractere apoi selectând produsul din lista, programul se pozitioneaza pe înregistrarea respectiva.
 
 
Pentru a sterge un produs din baza de date, selectati produsul apoi apasati "Stergere produs". Daca stergeti un produs facturat, acesta va ramâne în situatii si la reintroducerea produsului veti regasi datele referitoarea la ultimul pret facturat si cantitatea vânduta.
 
 
Puteti adauga pentru fiecare produs, comentariile dvs.
 
 
Ascunde produsul din lista de la facturi, avize, proforme. Dacă doriți să eliberați listele (combo) de produse din facturi, avize și proforme fără a șterge produsul, puteți ascunde produsul din listă. La debifare, produsul va fi din nou vizibil.
 
 
Arată graficul cu cel bine vândute 10 produse.
 
 
Ascunde graficul.
 

Harta site - Sitemap | © | Program facturare