Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - help versiunea Standard - Evidenta clienti

 
 
 
Pentru a adăuga, modifica, sterge clienți, intrați în formularul "Clienți"
 
 
Pentru a adauga un client nou apasati butonul "Înregistrare nouă", apoi completati datele necesare.
 
 
Pentru fiecare client puteti introduce mai multi delegati.
 
 
Datele clientului pot fi modificate mai putin câmpurile marcate cu rosu (Client si Cod fiscal) care sunt blocate daca clientului i s-au emis facturi.
 
 
Puteti naviga la clientul anterior, clientul urmator, primul client, ultimul client (ordine alfabetica), prin apasarea butoanelor corespunzatoare din meniul de navigare. De asemenea pentru navigare rapida puteti folosi butonul de scroll al mouseului.
 
 
Pentru a căuta datele unui client, introduceți primele caractere din denumire, apoi selectați clientul din listă
 
 
Pentru a căuta datele unui client, introduceți codul CIF
 
 
Exporta toate datele din formular în Excel.
 
 
Import clienți dintr-un fișier Excel. La apăsarea butonului de import vi se vor da instrucțiuni asupra structurii fișierului excel din care importați datele. După import este bine să efectuați o verificare a clienților.
 
 
Funcție de verificare a datelor clienților introduși. Programul verifică dacă toți clienții au cod fiscal, dacă sunt dubluri și dacă exită caracterul apostrof.
 
 
Ascunde clientul din lista de clienți din facturi, avize și proforme. Dacă doriți să eliberați listele (combo) de clienți din facturi, avize și proforme fără a șterge clientul, puteți ascunde clientul din listă. La debifare, clientul va fi din nou vizibil.
 
 
Pentru a sterge un client din baza de date, selectati clientul apoi apasati "Sterg înregistrarea". Datele clientului vor fi sterse, operatie ireversibila. Daca clientul are facturi emise, atunci veti primi un mesaj de avertizare. Daca acceptati, clientul, va ramâne înregistrat doar în situatii cu numele si codul fiscal.
 

Harta site - Sitemap | © | Program facturare