Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare pentru PFA și firme neplătitoare sau plătitoare de TVA

 

Conform legislației în vigoare, firmele și PFA-urile (Persoană Fizică Autorizată) se înființează ca neplătitoare de TVA, spre deosebire de perioada în care a fost lansat programul de facturare (anul 2007) când majoritatea firmelor se înființau plătitoare de TVA. Prin urmare, am adaptat programul pentru ambele moduri de funcționare: fără TVA și cu TVA.

Dacă firma dvs. a fost înregistrată ca neplătitoare de TVA și la un moment dat devine plătitoare de TVA, puteți folosi în continuare programul schimbând doar modul de lucru. La schimbare, se păstrează numerotarea facturilor, avizelor, proformelor, chitanțelor și dispozițiilor de încasare, datele referitoare la clienți, delegați, produse, contracte, facturi, avize, proforme emise, încasări, etc. Facturile emise anterior fără TVA, vor apărea înregistrate cu TVA 0%.

Programul comută din modul de lucru cu TVA în modul de lucru fără TVA și invers, printr-o singură bifă în Configurare -> Opțiuni.

Modul de lucru fără TVA - pentru neplătitorii de TVA

 

Modul de lucru fără TVA sunt eliminate coloanele de TVA și toate referințele la TVA din formulare si rapoarte. Interfața programului este schimbată, câmpurile sunt rearanjate, fără spații goale, pentru aspect și funcționalitate optimă.

 
 

Modul de lucru cu TVA - pentru plătitorii de TVA

 

La activarea modului de lucru cu TVA, programul de facturare introduce cota de TVA implicită de 19%. Designul formularelor și rapoartelor se schimbă o dată cu activarea coloanei și funcțiilor de TVA, pe factură apare coloana "Valoare TVA" și opțional coloana "Preț unitar cu TVA" alături de coloana obligatorie "Preț unitar fără TVA".

 

Harta site - Sitemap | © 2019 | Program facturare