Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Soft Facturare - help versiunea Profesional - Proforme

 
 
 
Pentru a introduce o factură proformă, intrați în "Proforme"
 
 
Modul de completare a facturii proforme este identic cu cel de la facturi cu excepția modalității de plată.
 
 
Dacă doriți sa emiteți proforme în valută, alegeți valuta respectivă.
 
 
La transferul în facturi a unei proforme în valută, trebuie să introduceți manual paritatea.
 
 
Sau prin conectare directă la BNR. Modul de extragere a cotației curente BNR (aveți nevoie de conexiune la internet, daca nu funcționează conexiunea, veți fi avertizat)
 
 
Bifați "Text opțional proformă", va apărea textul care va fi tipărit pe factură. Puteți introduce un text, care să apară sub produse, pe trei rânduri despărțite prin Enter, maximum 255 caractere. Dacă doriți ca textul opțional să nu se tipărească, debifați controlul. Textul va fi memorat în continuare chiar dacă este ascuns.
 
 
Filtru după denumirea clientului.
 
 
Filtru după dată.
 
 
Filtru după produs.
 
 
Pentru eliminarea filtrului, apăsați butonul "Elimină", filtrul va dispărea. Deasemenea, vor dispărea și butonul și textul cu filtru aplicat.
 
 
Selectarea proformei cu numărul dorit
 
 
Pentru a vizualiza proforma, apăsați "Vizualizare proformă".
 
 
Pentru a completa o proformă nouă, apăsați "Proformă nouă".
 
 
Pentru a transfera factura din proforme în facturi, selectați proforma, apoi apăsați "Transfer facturi". Dacă aveți o factură completată și neînregistrată, veți fi avertizat asupra acestui lucru, transferul fiind anulat. La transfer veți fi întrebat dacă doriți să transferați și textul opțional și dacă doriți să fie ștearsă proforma.
 
 
Pentru a transfera factura din proforme în avize, selectați proforma, apoi apăsați "Transfer avize". La transfer veți fi întrebat dacă doriți să transferați și textul opțional și dacă doriți să fie ștearsă proforma.
 
 
Pentru a șterge o proformă, selectați numărul de proformă dorit, apoi apăsați "Șterg proforma"
 

Harta site - Sitemap | © | Program facturare