Program facturi personalizate - Modele facturi

 
 

Facturile pot fi personalizate cu fundal și sigla dvs. La facturile model business, spațiul pentru siglă este mai mare. Programul suportă formatele bmp, jpg, gif. Pentru fundal, puteți folosi un editor grafic și să salvați imaginea la dimensiunea facturii. Daca imaginea pentru fundal este mai mică decât dimensiunea facturii, atunci va apărea centrată în mijlocul facturii. Factura este special concepută astfel încât subsolul facturii să fie poziționat întotdeauna în partea de jos a paginii indiferent de numărul de produse. În felul acesta puteți folosi un fundal axat pe zona centrală a facturii fără teamă că va fi acoperit de subsolul facturii. La facturile pe două sau trei pagini fundalul apare pe fiecare pagină (valabil în versiunile Standard și Profesional).

În funcție de imprimantă și de preferintele dvs. de design, puteți alege grosime liniilor din facturi, proforme și avize (valabil în versiunile Standard și Profesional).

De asemenea facturile pot fi tipărite în cele trei culori standard (albastru, roșu, verde - valabil doar în versiunea Profesional) sau negru. Constantele facturii (datele firmei dvs, liniile, etichetele) sunt colorate, variabilele facturii (datele clientului, produsele, cantitățile, sumele) sunt negre. Puteți alege numărul de exemplare și coloarea fiecărui exemplar din Configurare -> Opțiuni (spre exemplu: la apăsarea butonului "Imprimare directă" din formularul de facturare, programul poate să tipărească factura în trei exemplare și anume 1 -> albastră 2 -> roșie 3 -> verde.

 


Vezi și funcția de tipărire pe imprimante termice: http://www.softfacturare.ro/facturi-pe-imprimante-termice/
Vezi și funcția de tipărire pe șablon configurabil: http://www.softfacturare.ro/facturare-pe-tipizate/
 
 

Harta site - Sitemap | © 2007 - 2014 | Program facturare